Has oblidat les teves dades?

Transformació Digital Empreses

SERHS Cloud

Visita el nostre web!

A SERHS Cloud et proposem una sèrie d'eines per a transformar el teu negoci i preparar-lo per al canviant Món Digital.

www.serhscloud.com

Ciber-Seguretat SERHS Serveis Google Partner

DIGITALITZACIÓ EFICIENT I SEGURA DEL TEU NEGOCI.

Seguretat, facilitat i pagament per ús de tota la informació de la teva empresa.

Vetllem per la seguretat i disponibilitat de tota la informació del teu negoci. Posem a la teva disposició plans a la teva mida per evitar costos extres i innecessaris per la teva empresa. Des de SERHS Cloud posem a l’abast de tots els públics la digitalització de les grans empreses, perquè la seguretat no entén d’estructures.

Treballem de la mà de grans partners, com Google, que ens asseguren tota la tranquil·litat i seguretat per la teva empresa.

Som:

  • Especialistes en Transformació Digital. Portem a la petita i mitjana empresa la digitalització de les grans empreses. La Transformació Digital ja no és una necessitat, és un fet constatat on totes les empreses han de tenir reflectida la seva realitat.
  • Especialistes en Cloud Computing. Disposa de tota la informació on i en el moment en què la necessitis. Preservem tota la documentació en servidors al núvol sempre al teu abast. Paga només pels recursos que consumeixis, sense costos fixos d’infraestructura.
  • Especialistes en Google WorkSpace. Disposa d'un espai de treball únic, des d'on i quan vulguis. Optimitza, de forma eficient, el teu lloc de treball. Perquè cada lloc pot ser l’espai idoni per posar en marxa la teva creativitat, per comunicar-te, per créixer personalment.
  • Especialistes en Ciberseguretat. T'ajudem a tenir sota control tots els actius de la teva infraestructura. Protegim els teus equips informàtics davant la ciberdelinqüència i atacs a la xarxa.

T'ho posem fàcil!

Estem al teu costat per donar-te tot el suport que necessites en l'emmagatzematge, gestió i tractament de les teves dades.

 

L'opinió dels nostres clients

Entrevistem al Gaspar Nadal, director de TCX Solucions Integrals S.L

ÚLTIMES NOTÍCIES TECNOLOGIA

Estigues informat de totes les novetats del món informàtic

PUJAR