Has oblidat les teves dades?

Gestió de persones

Portal Human SERHS Serveis

A  SERHS Serveis Gestiona apostem i invertim en la correcta gestió i atenció del principal actiu del teu negoci, les persones.

Disposem d'equips de grans professionals que t'acompanyen i et garanteixen la teva tranquil.litat en matèria de serveis específics per la correcta gestió del talent del teu negoci.

Som eficients i eficaços; desenvolupem i implementem eines de control i millores per donar-te el millor servei en matèria d'administració i gestió de personal.

Disposem d'un equip qualificat, en constant formació i al dia de tots els canvis legals.

Estem al teu servei perquè puguis derivar el teu actiu humà a tasques més estratègiques que incrementi la rentabilitat del teu negoci. Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió administrativa. Redueix costos i incrementa el potencial del teu principal actiu, les persones.

Gestió documental
Coneix la teva eina de Gestió documental

ELS NOSTRES SERVEIS

Confia'ns tota la gestió administrativa del teu negoci; t'oferim eficiència, qualitat, professionalitat i transparència

SERVEIS EN GESTIÓ DE PERSONES

Servei d'outsourcing estratègic amb l'assessorament dels nostres experts en contractació i gestió del capital humà.

 • GESTIÓ RETRIBUTIVA
  Fulls salarials, confecció i presentació a hisenda del model 111/190 IPRF.
 • GESTIÓ DE L'EXPEDIENT LABORAL DEL TREBALLADOR
  Actuacions derivades de l'alta del treballador a l'empresa. Actuacions procedents a que el treballador causi baixa a la teva empresa. Pròrrogues i altres renovacions contractuals.
 • ASSESSORAMENT I GESTIÓ DE LA TEVA EMPRESA
  Apertura de noves empreses, reobertures, assessorament en matèria de metodologia de treball, seguiment del projecte des de l'origen.
 • GESTIÓ DE PRESENCIA
  T'ajudem a planificar i programar les tasques dels teus col.laboradors, controls d'accessos de visites, gestió d'horaris/permisos/vacances, automatització de notificacions i avisos, entre d'altres.

EINES PER LA GESTIÓ DE PERSONES

Posem al teu abast eines de gestió per garantir-te tota la tranquil.litat i fiabilitat en la correcta gestió del capital humà.

 • PORTAL CORPORATE SERHS SERVEIS
  Solució tecnològica de solució de personal amb la que t'oferim serveis integrals eficients que cobreixen les diferents necessitats dels equips que intervenen a la teva activitat professional. Disposa de tota la informació de forma fàcil, segura i ordenada, en les àrees laboral i mercantil .
 • PORTAL HUMAN SERHS SERVEIS
  El més òptim nexe d'unió de tota comunicació entre empresa i treballador. Amb tota la informació rellevant i indispensable perquè els teus treballadors estiguin al dia, en temps real, de les novetats del teu negoci.

CATÀLEG GESTIÓ DE PERSONES

Consulta aquí el detall de tots els nostres serveis

PUJAR