Has oblidat les teves dades?

Cuina Hotel Restaurant Cocina Hotel Restaurante

Projects - Equipments

Bufet Bar Restaurant Buffet Bar Restaurante

Projects - Equipments

Remodelació-Bar-Restaurant-Remodelación-Bar-Restaurante

Projects - Equipments

PREV
NEXT
Cuina Hotel Bar Restaurant Cocina Hotel Bar Restaurante
Proyectos y equipamientos hostelería industrial

Projectes de restauració a mida per a hostaleria i col·lectivitats.

A SERHS Projects t’oferim les millors solucions i el millor equipament per a l’Hostaleria, la Restauració i les Col·lectivitats.

Desenvolupem i executem dissenys funcionals de cuines professionals i zones de restauració adaptats a la normativa vigent. Som especialistes en el disseny de cuines industrials, buffets de cuina originals, barres de bar i show-cooking; tot això a mida dels nostres clients segons les seves necessitats i preferències.

Una gran estructura interna de professionals altament qualificats i experts en projectes dels sectors de l’hostaleria i les col·lectivitats, t’aporten el coneixement i experiència adquirits durant més de 30 anys d’història.

Treballem amb les millors marques del mercat per poder oferir-te la millor qualitat i els millors resultats.

Millorem i innovem contínuament en cada projecte, amb el rigor i compliment de les normatives actualment vigents. Disposem de la certificació ISO 9001:2008.

Posem a la teva disposició contractes de manteniment i serveis de postvenda per assegurar la qualitat i funcionament en els nostres projectes.

ELS NOSTRES SERVEIS

La millor alternativa per als teus equipaments, amb el compromís de la sostenibilitat del medi ambient.

cuines_logo

CUINES

T’oferim el disseny i execució de cuines professionals per al teu negoci. Cuines compactes, integrals i industrials, a mida de les teves necessitats, amb la màxima funcionalitat i espais de treball òptims que permetin la màxima eficiència i productivitat a l’equip de cuina, així com el perfecte flux de persones i mercaderies.

buffet_logo

BUFFETS I BARRES

Buffets, self-service i barres de bar adaptats a les teves necessitats i preferències. Comptem amb l’experiència d’interioristes, fabricants i instal·ladors, capaços de desenvolupar models semi-estandarditzats i seguir potenciant dissenys a mida de materials exclusius.

barres_logo

SHOW COOKING

Som especialistes en el disseny i implementació de show-cooking per a cada tipus d’espai segons els requeriments de cada tipus d’establiment. Projectem el show-cooking més adequat per al teu tipus de negoci.

CATÀLEG SERHS PROJECTS

Tots els projectes de cuines i equipaments al catàleg de Projects

SERHS Serveis (Oficina central)

Garbí, 88-90 · 08397 Pineda de Mar (Barcelona)
Tel. 902 010 405 | +34 93 767 03 78

Gestoria SERHS Serveis

Església 343 · 08370 Calella (Barcelona)
Tel. +34  93 762 93 33

PUJAR