Has oblidat les teves dades?

cursos treballadors empresa

Formació per a empreses i persones treballadores

Un ampli catàleg formatiu per a empreses i la seva plantilla

Cursos enfocats a l'obtenció de resultats al món real

Els nostres programes i cursos a mida per a empreses estan dissenyats en col·laboració amb els líders en el seu sector i amb una forta orientació pràctica on la tecnologia facilita l'aprenentatge col·laboratiu i personalitzat des de qualsevol dispositiu. Això ens permet crear oportunitats úniques que fan que les persones treballadores, a banda d'ampliar els seus coneixements i aptituds, estiguin més motivats i siguin més productius.

Et presentem un catàleg que consta de cursos oferts de la mà del nostre col·laborador Bureau Veritas Formació, i una acurada selecció de cursos propis, elaborats, dirigits i impartits pel departament de Formació de SERHS Serveis, tant en modalitat on line com presencials.

ELS NOSTRES CURSOS

Aquestes són les categories de les formacions que oferim per a empreses i persones treballadores:

Fes clic damunt de cada categoria per veure el detall dels cursos relacionats. 

Curso-de-desarrollo-de-habilidades-para-la-efectividad-personal-y-profesional
formacio per a empreses

Fem una revisió constant del nostre catàleg de cursos per actualitzar cada programa a l'última versió de les normes publicades per incloure els cursos que seran clau a cada àrea formativa.

Les solucions i propostes de  Bureau Veritas Formació ens permeten compartir el gran potencial del coneixement generat per una empresa líder a nivell mundial, creada el 1828, amb presència a 140 països i que abasta tots els aspectes relacionats amb QHSE (Qualitat, Seguretat i Salut, Medi Ambient i Responsabilitat Social).

Les solucions i propostes de Bureau Veritas Formació ens permeten compartir el gran potencial del coneixement generat per una empresa líder a nivell mundial, creada el 1828, amb presència a 140 països i que abasta tots els aspectes relacionats amb QHSE (Qualitat, Seguretat i Salut, Medi Ambient i Responsabilitat Social).

La majoria dels cursos s'imparteixen a través d'aules virtuals,  una sala de formació dirigida per un tutor en línia que ens permet formar persones arreu de món com si estiguessin totes juntes en una mateixa classe. La diferència entre formació elearning i la modalitat d'impartició mitjançant l'aula virtual, és que la formació, en aquest cas, està dirigida per un tutor real i és en viu. Els alumnes poden fer preguntes i interactuar amb el tutor i els altres companys. La plataforma permet que es comparteixin amb els i les alumnes tallers, exercicis, enquestes, vídeos, àudio, documents, la càmera web de tutor i jocs, fent que l'experiència sigui immersiva i interactiva.

CONTACTE FORMACIÓ

Tens algun dubte o vols rebre més informació dels nostres serveis en Formació? Omple el formulari amb les dades requerides i contactarem amb tu per oferir-te solucions.

PUJAR