Has oblidat les teves dades?

Consultoria de Prevenció de Riscos Laborals

PRL prevenció riscos laborals

Tota la seguretat de la mà de la Prevenció de Riscos Laborals de SERHS Serveis Gestiona.

Què és la Prevenció de Riscos Laborals?

Des de SERHS Serveis definim la prevenció de riscos laborals com la suma d’accions i mesures per tal de prevenir, eliminar o minimitzar els riscos que estan o podrien estar presents en l’àmbit laboral i així poder disminuir la probabilitat d’accidents i/o malalties professionals.

Qui som?

Som un equip professional i especialitzat en l’assessorament i implantació de sistemes de gestió de prevenció, amb una àmplia experiència en els sectors de l’hostaleria, la restauració i la distribució.

T’assessorem sobre les obligacions que tens com a empresa, com és el compliment de la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals, així com totes les altres obligacions derivades de les normatives relacionades.

T’ajudem a complir totes les obligacions legals per tal d’evitar possibles sancions administratives, econòmiques o penals.

ELS NOSTRES SERVEIS

Les millors condicions i seguretat per les teves instal.lacions

FACILITY CONSULTOR

T’oferim un control òptim de les condicions de seguretat de les instal·lacions amb una adequada gestió del manteniment i compliment de la reglamentació, millorant la productivitat i la seguretat de les persones i els processos, el que suposa un estalvi d’entre el 10% i el 40%.

 • - Facility Obres
  - Facility Seguretat Industrial
  - Facility Emergències
  - Facility Sostenibilitat

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS PLUS

Un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de la teva organització com: lliurament, control, seguiment i arxiu de la documentació dels teus treballadors; suport i seguiment de gestió a l’àmbit de les revisions mèdiques anuals; seguiment de planificació preventiva, amb la supervisió i correcció de mesures i activitats portades a la pròpia organització.

 • - Suport en inspeccions de treball
  - Assessorament en la investigació d’accidents
  - Coordinació d’activitats empresarials (CAE)

Saps què és el Mindfulness? Et farà “la vida més fàcil”

PUJAR