Has oblidat les teves dades?

Prevenció de Riscos Laborals

PRL prevenció riscos laborals

A  SERHS Serveis Gestiona disposem d’un equip professional i especialitzat en temes relacionats amb la Prevenció de Riscos Laborals.

 

Disposem d’una amplia experiència en el sector de l’hostaleria, la restauració i la distribució. Donem un servei personalitzat d’assessorament i implantació de sistemes de gestió de prevenció.

Assessorem sobre les obligacions que tens com empresa, com són el compliment de la Llei 31/1995 de prevenció de riscos laborals, així com totes les obligacions derivades de les normatives relacionades.

Ajudem a la teva empresa a complir amb les seves obligacions legals en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals com en la seguretat alimentaria, per evitar les sancions administratives, econòmiques o penals i millorar la seguretat i salut dels teus treballadors.

ELS NOSTRES SERVEIS

T'oferim seguretat i garantia màximes pel teu negoci

SISTEMES DE PREVENCIÓ PROPIS

T'assessorem en la implantació de sistemes de gestió de prevenció de riscos, i especialment per el sector de la hostaleria.

 • Aportem idees de com cobrir les necessitats de les empreses en prevenció de riscos que valoren la tranquil.litat de poder tenir totes les activitats cobertes i legalment exigibles.
 • Donem assessorament en la implementació d'un sistema de gestió proactiu i especialment compatible amb el sector de la hostaleria, adaptat amb el know-how de les grans empreses del sector. Aportem solucions compatibles amb l'estratègia del teu negoci, convertint-nos en un col.laborador més de la teva organització.
  L’equip humà professionalitzat és el secret del nostre èxit.

ASSESSORAMENT

ORGANITZACIÓ PREVENTIVA. Proposem la que millor s’adapti a les necessitats de la teva empresa i a les dels teus col.laboradors.

 • SISTEMES DE GESTIÓ PREVENTIVA
  Realitzem valoracions de l’estat del sistema de gestió PRL de la teva empresa.
 • SUPORT EN INSPECCIONS EN TREBALL EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ DE RISCOS
  Assessorem sobre la organització preventiva que millor s’adapti a les necessitats de la teva empresa: revisió de documentació per inspeccions, lliurament de la mateixa a Inspecció de treball, acompanyament al representant legal.
 • ASSESSORAMENT EN LA INVESTIGACIÓ D'ACCIDENTS I/O INCIDENTS
  Donem suport i assessorem en les situacions imprevistes més difícils: investigació d’accidents, determinació de les seves causes i les mesures preventives / correctores a aplicar.
 • ASSESSORAMENT EN LA GESTIÓ DOCUMENTAL REFERENT A LES OFERTES DE CONSTRUCCIÓ
  S'assessora a l'empresa en situació d’obres / contractista / subcontractista. Elaboració del pla de seguretat i salut.
 • SERVEI DE COACHING PROFESIONAL
  El Coaching es converteix en un alternativa pel teu negoci, fomentant la participació activa de les persones en la millora continuada, reduint així l'absentisme i sinistralitat laborals.
 • SERVEI DE FACILITY
  Controlem i gestionem totes les revisions reglamentàries de les teves instal.lacions mitjançant auditoríes inicials, controls de periodicitat i gestió de deficiències trobades al sistema.

CATÀLEG SERVEIS PRL

Consulta aquí el detall de tots els nostres serveis

Saps què és el Mindfulness? Et farà “la vida més fàcil”

PUJAR