Has oblidat les teves dades?

Cuina Hotel Restaurant Cocina Hotel Restaurante

Projects - Equipments

Bufet Bar Restaurant Buffet Bar Restaurante

Projects - Equipments

Remodelació-Bar-Restaurant-Remodelación-Bar-Restaurante

Projects - Equipments

PREV
NEXT
Cuina Hotel Bar Restaurant Cocina Hotel Bar Restaurante

Projectes de restauració a mida per a hostaleria i col·lectivitats.

A SERHS Projects t’oferim les millors solucions i el millor equipament per a l’Hostaleria, la Restauració i les Col·lectivitats.

Desenvolupem i executem dissenys funcionals de cuines professionals i zones de restauració adaptats a la normativa vigent. Som especialistes en el disseny de cuines industrials, buffets de cuina originals, barres de bar i show-cooking; tot això a mida dels nostres clients segons les seves necessitats i preferències.

Una gran estructura interna de professionals altament qualificats i experts en projectes dels sectors de l’hostaleria i les col·lectivitats, t’aporten el coneixement i experiència adquirits durant més de 30 anys d’història.

Treballem amb les millors marques del mercat per poder oferir-te la millor qualitat i els millors resultats.

Millorem i innovem contínuament en cada projecte, amb el rigor i compliment de les normatives actualment vigents. Disposem de la certificació ISO 9001:2008.

Posem a la teva disposició contractes de manteniment i serveis de postvenda per assegurar la qualitat i funcionament en els nostres projectes.

Coneixes la Cristina?

Mira tot el que li ha passat!!

T'ajudem?

ELS NOSTRES SERVEIS

La millor alternativa per als teus equipaments, amb el compromís de la sostenibilitat del medi ambient.

cuines_logo

CUINES

T’oferim el disseny i execució de cuines professionals per al teu negoci. Cuines compactes, integrals i industrials, a mida de les teves necessitats, amb la màxima funcionalitat i espais de treball òptims que permetin la màxima eficiència i productivitat a l’equip de cuina, així com el perfecte flux de persones i mercaderies.

buffet_logo

BUFFETS I BARRES

Buffets, self-service i barres de bar adaptats a les teves necessitats i preferències. Comptem amb l’experiència d’interioristes, fabricants i instal·ladors, capaços de desenvolupar models semi-estandarditzats i seguir potenciant dissenys a mida de materials exclusius.

barres_logo

SHOW COOKING

Som especialistes en el disseny i implementació de show-cooking per a cada tipus d’espai segons els requeriments de cada tipus d’establiment. Projectem el show-cooking més adequat per al teu tipus de negoci.

CATÀLEG SERHS PROJECTS

Tots els projectes de cuines i equipaments al catàleg de Projects

SERHS Serveis (Oficina central)

Garbí, 88-90 · 08397 Pineda de Mar (Barcelona)
Tel. 902 010 405 | +34 93 767 03 78

Gestoria SERHS Serveis

Església 343 · 08370 Calella (Barcelona)
Tel. +34 93 762 91 21

PUJAR