Has oblidat les teves dades?

Assessoria legal i de mediació

Servei jurídic i de mediació.

Diuen que la vida és una cursa d'obstacles. Els problemes s'han d'anar saltant, tant si ets una empresa com un particular. Tot té solució, però si ho pots fer amb l'ajuda i l'orientació professional, el camí és més planer. 

Ara des de SERHS Serveis ampliem la nostra cartera i t'oferim el nou servei d'assessoria legal i de mediació, per trobar als teus problemes la solució més adequada.

Beneficis de la mediació: 

Davant del colapse de la Justícia, recomanem apostar per la mediació com a eina eficaç i alternativa per a la resolució dels conflictes tant personals, com en la dimensió contractual.

A més, la mediació preserva els vincles i facilita el restabliment de la comunicació i la confiança. Per això, és una bona eina per gestionar els problemes que s'originen en el marc de les relacions familiars però també empresarials. 

És important saber GESTIONAR les EMOCIONS i reconèixer les NECESSITATS de les parts en un procés de MEDIACIÓ, per oferir MEDIACIONS més satisfactòries...

Ana Belén Boronat Gallardo

Advocada i Mediadora

ELS NOSTRES SERVEIS

Disposa de tota l'ajuda que necessitis en matèria jurídica i legal

Mediacions familiars

Divorcis i separacions de matrimonis i parelles de fet

Guarda-custòdia i pensió d’aliments

Herències

Procediments de desnonament

Arrendaments

Assessorament mercantil per societats

Reclamacions d’impagaments

Reclamacions de quotes comunitàries

Procediments de suport a persones amb discapacitat

ÚLTIMES NOTÍCIES GESTORIA

T'informem de totes les novetats del sector

CONTACTE

Vols rebre més informació dels nostres serveis? Omple el formulari amb les dades requerides i el nostre equip de professionals es posarà en contacte amb tu per donar-te la millor solució.

PUJAR