Desenvolupament d’habilitats per a l’efectivitat personal i professional

El programa de Desenvolupament d’Habilitats per a l’Efectivitat Personal i Professional contempla des de les dimensions més properes a un mateix, la gestió i millora de la pròpia eficàcia, fins al desenvolupament de les competències gestió directiva en els diferents nivells d’aplicació estratègica en l’organització i l’entorn.

El programa ajudarà els participants a conèixer i perfeccionar una sèrie d’eines i habilitats directives, per ajudar-los en el seu desenvolupament professional: el procés de la planificació, establiment d’objectius, gestió eficaç del temps, direcció de reunions eficaces, etc.

Modalitat: eLearning

Bureau Veritas Formación

OBJECTIUS

En el curs de Desenvolupament d’Habilitats per a l’Efectivitat Personal i Professional se li ensenya a l’alumne a:

* Desenvolupar l’orientació a resultats i l’enfocament en l’èxit dels projectes.
* Donar suport a desenvolupar una visió més àmplia del negoci i de l’organització.
* Desenvolupar les competències i habilitats que permeten seleccionar i dirigir d’una forma coherent i lògica els esforços de l’equip.
* Emprar les eines que permetin establir objectius i identificar indicadors d’actuació, així com variables crítiques de procés amb la finalitat de complir amb els resultats desitjables per obtenir i conservar un avantatge competitiu a l’empresa.
* Aprendre a gestionar el temps de treball de manera adequada. Conèixer com utilitzar una agenda electrònica (PDA) com a eina per gestionar el temps. Saber com organitzar les tasques i els contactes amb eficàcia i efectivitat en la PDA. Conèixer les utilitats de l’agenda electrònica i els avantatges que ofereix com a oficina mòbil.
* Com poder fer servir les reunions i gestionar-les perquè es converteixin en una eina de treball veritablement útil.
* Com enfocar les reunions per a la consecució d’uns objectius concrets.
* Quines són les pautes de gestió i de comportament en reunions que faciliten l’optimització i eficàcia de les mateixes.
* Tenir flexibilitat i adaptació al canvi.

+ INFO

 

Tornar a FORMACIÓ >

  • DEPARTAMENTSoft Skills
  • MODALITATeLearning
  • DURADA26 hores
  • PREU185 €
  • PROVEÏDORBureau Veritas
  • CATEGORIA