Gestió d’Estocs, Producció i Magatzems

Dirigit a directius i responsables d’empreses que desenvolupin activitats relacionades amb la logística i la producció, i que han de perdre decisions per planificar, dissenyar, estructurar i millorar tots els processos que configuren la cadena de subministrament, amb la finalitat de posar els productes i serveis a l’abast dels clients en el menor temps possible, al menor cost i amb la qualitat que es requereix.

També està dirigit als titulats que vulguin ampliar coneixements sobre les tècniques més importants d’organització de la producció basades en el Lean Manufacturing, i aprofitar així la gran quantitat d’oportunitats laborals que ofereix.

Destinat a tots aquells estudiants i professionals que desitgin incrementar els seus coneixements sobre la gestió d’estocs i magatzems, presentant diferents models i incorporant l’ús de les noves tecnologies.

Modalitat: eLearning

Bureau Veritas Formación

OBJECTIUS

*Aconseguir una correcta gestió d’estocs coneixent el millor model a aplicar.
* Gestionar eficientment les activitats realitzades a l’àmbit del magatzem a partir de l’anàlisi d’ubicacions i localitzacions i estudiant les possibilitats de zonificació i automatització de processos.
* Desenvolupar una correcta planificació general de la producció mitjançant eines i tècniques Lean Manufacturing, comprenent la complexitat del sistema productiu de les empreses.
* Aplicar les noves tecnologies que permetin optimitzar els processos logístics de l’empresa interpretant els principals aspectes que caracteritzen els canals de distribució i tot el procés que segueix la mercaderia, des de la seva fabricació i càrrega al seu lloc de destinació.

+ INFO

 

Tornar a FORMACIÓ >

  • DEPARTAMENTCompres
  • MODALITATeLearning
  • DURADA30 hores - 3 mesos
  • PREU275 €
  • PROVEÏDORBureau Veritas
  • CATEGORIA