Lideratge i Coaching Empresarial

Dirigit a aquelles persones que han de gestionar equips de treball caracteritzats per l’eficiència i la consecució dels objectius exigits, desenvolupant tècniques per conseguir resultats, potenciant habilitats de cada membre de l’equip i gestionant positivament els possibles conflictes que puguin sorgir.

Adequat per a tot professionals que vulgui adquirir les competències necessàries per aplicar de manera efectiva el lideratge i el coaching com a eina de millora personal i professional.

Modalitat: Presencial/ Virtual*

Bureau Veritas Formación

OBJECTIUS

* Diferenciar correctament diferents estils de lideratge, per desenvolupar amb eficàcia el paper de líder d’un equip de treball.
* Dirigir i coordinar els esforços i actuacions d’un equip de treball per obtenir el millor rendiment possible de cada membre de l’equip.
* Avaluar les competències necessàries pel desenvolupament personal i professional dels membres d’un equip de treball per desenvolupar el talent i potencial dels col·laboradors.
* Desenvolupar tècniques i eines de motivació que puguin generar canvis i millores en el rendiment i desenvolupament professional.
* Optimitzar de manera eficaç el temps i la gestió de recursos per desenvolupar una productivitat superior.
* Utilitzar de manera adequada les tècniques de comunicació necessàries per dirigir i gestionar els equips de treball.

+ INFO

 

Tornar a FORMACIÓ >

  • DEPARTAMENTSoft Skills
  • MODALITATPresencial/ Virtual*
  • DURADA20 hores - 2 mesos
  • PREU190 €
  • PROVEÏDORBureau Veritas
  • CATEGORIA