Màrqueting Digital

En els negocis online tot es basa en conèixer al públic objectiu, plantejar les estratègies correctes, saber com funcionen les xarxes socials a nivell professional per tal de comunicar eficaçment, fidelitzar i vendre.

Cal conèixer com s’han transformat els negocis digitals, com són les noves formes de treball i quines són les característiques de client digital i consumidor 2.0.

En 100 hores disposaràs de tots els coneixements necessaris per estructurar un pla de màrqueting digital que funcioni.

Sabràs com crear una experiència d’usuari única perquè quan el teu potencial client aterri a la teva web realitzi l’acció que hagis fixat com a objectiu. Amb Google Analytics podràs analitzar a fons el nombre de visitants i visites que reps a la teva web, de quin lloc del món arriben i quin és el comportament d’aquest, i altres qüestions que t’ajudaran en la teva estratègia de màrqueting digital.

Descobriràs els beneficis de l’ecommerce, com muntar un negoci virtual i com vendre a Amazon.

Aprendràs tècniques SEO per millorar la visibilitat de la teva marca o negoci, a posicionar de forma orgànica la teva web i a utilitzar Google AdWords amb fluïdesa. Trobaràs la manera de crear campanyes eficaces per augmentar la visibilitat del teu lloc web o aplicació mòbil en els anuncis dels motors de recerques de Google mitjançant el seu pagament per clic, gràcies a l’SEM.

Adquiriràs tots els coneixements necessaris per a fer de Community Manager, la figura que tota empresa necessita. Podràs fer-te visible a internet després de desenvolupar la teva Marca Personal i d’aquesta manera aconseguir millors oportunitats professionals per a tu i l’empresa per a la qual prestes els teus serveis.

Sabràs com gestionar xarxes socials com Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, snapchat i TikTok, descobrint per a què serveix cadascuna d’elles i en quina estratègia són convenient utilitzar-les. A més, coneixeràs les possibilitats que ofereix l’email màrqueting i els blocs com a eines de màrqueting digital.

També descobriràs les claus de l’inbound màrqueting i el Storytelling per atreure els teus potencials clients als teus continguts, aconseguir que es converteixin en clients i saber què fer per fidelitzar-los, de manera que et triïn a tu i descartin ala teva competència.

Modalitat: eLearning

Bureau Veritas Formación

OBJECTIUS

* L’objectiu principal d’aquest curs és dotar l’alumne de tots els coneixements necessaris per desenvolupar una estratègia de màrqueting digital en la seva totalitat.
* Que conegui les eines òptimes que l’ajudin a augmentar les seves capacitats d’estratègia, comunicació online i gestió de xarxes socials.
* Que descobreixi conceptes relacionats amb neuromàrqueting, màrqueting relacional, màrqueting viral, màrqueting d’afiliació i aprengui com crear un pla de màrqueting digital on els posi en pràctica.
* Que disposi dels coneixements adequats per posar en marxa un lloc web, millorar la seva usabilitat i conèixer les funcions bàsiques de WordPress i Google Analytics.
* Que controli tècniques com Social Selling, SEO, SEM, email màrqueting per tal d’establir una comunicació eficaç amb el potencial client i augmentar les vendes a internet.

+ INFO

 

Tornar a FORMACIÓ >

  • DEPARTAMENTMàrqueting i comunicació
  • MODALITATeLearning
  • DURADA100 hores
  • PREU500 €
  • PROVEÏDORBureau Veritas
  • CATEGORIA