Nutrició i alimentació saludable en menjadors escolars

Dirigit al personal responsable del servei de menjador a les escoles.

– Conèixer els nutrients que componen els diferents grups d’aliments, així com la seva funció en l’organisme i beneficis per a la salut.
– Analitzar els requisits que ha de complir l’alimentació a l’edat infantil perquè sigui sana, equilibrada i completa i que garanteixi un millor desenvolupament físic i intel·lectual.
– Conèixer les característiques i origen de les principals malalties que puguin afectar a l’edat infantil la problemàtica de les quals es puguin pal·liar o millorar mitjançant hàbits alimentaris adequats.
– Aprendre a reconèixer els principals símptomes que caracteritzen els trastorns alimentaris més comuns a l’edat infantil i pre-adolescent per aconseguir una detecció precoç a l’àmbit escolar.

Modalitat: Presencial / Aula Virtual

Bureau Veritas Formación

OBJECTIUS

* Conèixer els nutrients que composen els diferents grups d’aliments, així com la seva funció a l’organisme i beneficis per a la salut.
* Analitzar quins requisits ha de complir l’alimentació a l’edat infantil perquè sigui sana, equilibrada i completa i que garanteixi el millor desenvolupament físic i intel·lectual.
* Conèixer les característiques i origen de les principals malalties que puguin afectar a l’edat infantil, la problemàtica de la qual es pugui millor a través d’uns hàbits alimentaris adequats.
* Aprendre a reconèixer els principals símptomes que caracteritzen els trastorns alimentaris més comuns a l’edat infantil i pre-adolescent per aconseguir una detecció precoç a l’àmbit escolar.

+ INFO

 

Tornar a FORMACIÓ >

  • DEPARTAMENTOperacions
  • MODALITATPresencial / Aula Virtual
  • DURADA2 hores
  • PREUA consultar
  • PROVEÏDORBureau Veritas
  • CATEGORIA