Has oblidat les teves dades?

SERHS Serveis Partner Google Cloud

SERHS Cloud · Google Workspace

Google Workspace

Totes les aplicacions que necessites per la gestió diària i organitzada del teu negoci.
La millor eina de Teletreball al teu abast!

Gmail

Servei de correu electrònic segur i privat accessible des del teu ordinador, tablet o telèfon mòbil. Accessible des de qualsevol lloc.

Calendar de Google

Calendar

Calendari online integrat i dissenyat per treballar en equip. Accés des d'ordinador, mòbil o tauleta. Programació intel·ligent de reunions.

Google Sites

Sites

Crea impactants llocs web pel teu equip d'empresa de la manera més àgil, ràpida i senzilla.

Documents

Crea i edita documents de text directament en un navegador sense necessitat de software específic. Treball simultani dels equips. Els canvis es guarden automàticament

Google Sheets

Fulls de càlcul

Fulls de càlcul col·laboratiu, intel·ligent i segur. Col·laboració simultània amb els teus equips on i quan vulguis. Compatible amb Microsoft Office i altres.

Google Hangout

Hangouts Xat

Plataforma de missatgeria per treballar en equip. Col·labora de forma senzilla i eficient amb missatges i converses en grup. Integrat a la resta d'eines de Google Gsuite.

Google Meet

Google Meet

Realitzar videoconferencies amb els memebres del teu equip o amb els teus clients sense desplaçar-te. A més, i fins l'1 de juliol, realitza reunions de fins a 250 participants, enregistra-les i emmagatzema-les.

Google Forms

Forms

Crea formularis personalitzats per enquestes i qüestionaris sense cap cost addicional. Recull tota la informació en un full de càlcul i analitza els resultats amb els resums automàtics, en funció dels paràmetres d'informació establerts.

Google Slides

Slides

Crea i edita elegants presentacions des del navegador i sense necessitat de comprar cap software específic. Hi podran treballar al mateix temps totes les persones que decideixis. Tots els canvis es guarden automàticament.

Icon-GoogleDrive

Drive

Emmagatzema, comparteix i accedeix als teus arxius des de qualsevol lloc. Tu decideixes qui pot accedir a quins documents i quan tú ho determinis. A més amb la versió Google Gsuite Business tindràs espai il·limitat.

Google Keep

Keep

Totes les teves notes estaran perfectament organitzades. Comparteix-les amb el teu equip i afegeix recordatoris per estar sempre al dia. Tot el contingut sempre sincronitzat amb qualsevol dispositiu ordinador, mòbil o tauleta.

Apps Scripts

Plataforma que permet crear de forma ràpida i senzilla solucions personalitzades empresarials que automatitzem, amplien i s'integren amb les diferents funcions de Gsuite.

Pack eines Workspace

El conjunt d'eines més popular del món per poder connectar-te des d'on vulguis i quan vulguis. Aconsegueix un teletreball efectiu i de qualitat, sense perdre el contacte amb els teus equips.

On vulguis i quan vulguis.

5,2 €
per usuari i mes

Prova-ho ara i gaudeix del 1r mes de prova gratuït.

Google Voice

Treballa des de casa amb Google Voice i contacta amb qualsevol dispositiu. Només necessites un navegador amb accés a internet. Activa'l en molt poc temps. Trucades de feina àgils, amb el dispositiu que tinguis i amb el teu propi número de feina.

On vulguis i quan vulguis.

15 €
per usuari i mes

Sense permanències. Afegeix només el cost/trucada.

NECESSITES FORMACIÓ?

Et portem la formació "a casa", a través de les nostres eines digitals.
A més et REGALEM una formació presencial in situ a la teva empresa un cop finalitzada la situació de confinament actual

CONTACTE

Vols rebre assessorament gratuït? Tens dubtes sobre com puc moure la meva activitat al núvol i començar a gaudir del teletreball? Quina seguretat amb proporciona? Puc moure els meus servidors al núvol?
Prova-ho ara i gaudeix del 1r mes de prova gratuït!

Omple el formulari amb les dades requerides, o truca al 677 42 00 66, i un consultor TIC t'orientarà de forma GRATUÏTA.

    PUJAR