Has oblidat les teves dades?

Test antígens COVID-19

mesures en matèria de salut Pública per contenció de la COVID-19

Posem fre junts a la COVID-19 i ajudem a aturar la pandèmia

A SERHS Serveis Gestiona disposem d'un equip professional i especialitzat en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals.

Donem un servei personalitzat d'assessorament i implantació de sistemes de gestió de prevenció entre altres serveis relacionats.

Relacionat amb la seguretat i la salut, t'oferim amb condicions especials de col·lectiu, el test ràpid d'antígens* per la COVID-19.

*NOTA. Per a la contractació del Test i el Pack complet es requereix un mínim de comanda de 20 unitats.

El cost per desplaçament en un radi de 20 km respecte la nostra seu ubicada a Pineda de Mar està inclòs en les tarifes publicades. Si l'empresa de destí es troba en un radi superior es realitzarà un pressupost annex per l'import que procedeixi.

 

ELS NOSTRES SERVEIS

Test antígens COVID-19

NOU!

La realització del test va a càrrec de l'empresa. S'ofereix opcionalment la formació necessària per a la realització del test.

Preu
7,00 €/unitat

Formació de l'ús del Test

NOU!

Possibilitat de formar a una persona designada per l'empresa per a fer la realització del test amb la garantia necessària per fer un bon cribatge.

Preu
72,00 €

Pack Test Antígens

NOU!

Pack de Test d'antígens amb la realització del test per part dels nostres especialistes tècnics en PRL, a les instal·lacions de l'empresa. Es realitza en concepte de prevenció, com a cribatge per prevenir possibles confinaments de treballadors assimptomàtics. En cap cas la realització del test implica una verificació de resultat positiu amb persones amb símptomes de la COVID-19.

Preu
13,00 €/unitat

PRODUCTES

Aquests són alguns articles i serveis que trobaràs a la nostra BOTIGA online:

CONTACTE

Vols rebre més informació dels nostres serveis? Omple el formulari amb les dades requerides i els nostres professionals es posaran en contacte amb tu per oferir-te solucions.

    PUJAR